Ik zoek een helpend handje

Heb je hulp nodig voor een klusje in huis of in de tuin? Zoek je iemand die iets voor jou kan verhuizen? Heb je transport nodig of zoek je iemand die voor jou naar de winkel kan gaan?

Registreer je gratis via het platform en publiceer je vraag. Je kan ook in het aanbod zoeken naar iemand die de diensten levert die je zoekt, of iets dat daarbij aansluit. Als je een geschikte persoon hebt gevonden kan je die contacteren via het platform. Als je zelf een vraag hebt gesteld op het platform, moet je wachten tot iemand jou contacteert.

Registreer

Maak een profiel aan. Zo kan je een vraag plaatsen en kunnen onze helpende handjes je contacteren om je te helpen.

Registratie is volledig gratis en kan op ieder moment ongedaan gemaakt worden.

Hoe vind je een helpend handje?

Plaats zelf een vraag waarop helpende handjes kunnen reageren. Je bereikt een groot publiek maar moet misschien iets langer wachten op reactie dan wanneer je uitvoerders zelf contacteert.

Zoek in het aanbod van helpende handjes. Hierbij kan je sneller iemand vinden die jou verder kan helpen. Via de berichtenpagina kan je met elkaar in contact komen. Contacteer zo één of meerdere personen en wacht hun reactie af alvorens te beslissen met wie je verder gaat.

Babbel en maak afspraken

Spreek een datum en prijs af met de uitvoerder en maak een officiële afspraak. Enkel zo is de klusser verzekerd.

Uitvoering van de taak

De taak wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Geef de helpende handjes achteraf ook zeker een beoordeling. Zo kunnen anderen in de toekomst ook genieten van een fijne samenwerking!

Betaal de klusser

Betaal de klusser stipt (uiterlijk 3 werkdagen na de opdracht) en zoals afgesproken.

Close