Nieuws

12/10/2020 Gaby Desmyter, dorpsdichter Lierde

27/03/2020 Helpende Handjes erkend deelplatform

Het staat nu in het Staatsblad: Helpende Handjes werd bij Koninklijk Besluit erkend als elektronisch platform van deeleconomie. Niets staat de helpende handjes nu nog in de weg.

29/02/2019 Gloednieuw platform

Steunpunt Welzijn heeft een lange traditie van aanwezigheid op het web, echter een "applicatie" bouwen is iets voor experts.

Hier konden we samenwerken met Frederik De Paepe van Webkomeet. Hij leverde de onmisbare technische kennis om het helpendehandjes-platform echt een ontmoetingsplek te maken waar iedereen welkom is.

15/11/2018 Er zit meer in een idee dat je denkt…

Een deelplatform heeft heel wat onvermoede mogelijkheden.  Wouter Danckaert van Wodan&Co leverde al heel wat nuttig advies zodat zoveel mogelijk mensen voordeel hebben met Helpende Handjes. Iedereen moet er beter van worden!

30/10/2019 Plattelandsimpuls

Helpende Handjes is erkend project van LEADER Vlaamse Ardennen, gedurende de periode 2017-2021.  Met de ondersteuning van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, de Vlaamse Landmaatschappij en de Provincie Oost-Vlaanderen helpt LEADER de plattelandsontwikkeling vooruit met goedgekozen impulsen.

30/06/2018 Het idee "Draag & Drop"

Bij Steunpunt Welzijn VZW buigen we ons over maatschappelijke thema's die verband houden met een "inclusieve maatschappij".  Uit één van onze gesprekken ontstond "Draag & Drop". 

Een idee om vereenzaamden en mindermobielen te helpen met:

  • zwaar tilwerk
  • boodschappen
  • ...
Close